Höstfest

Nu sitter jag här och har tråkigt igen men igår var det allt kul mammas bröder var här med sina barn och det var riktigt skoj för vi körde buzz och jag van :D sen körde vi singstar skicka miken barn mot vuxna vi van allagånger utom en men den gången dom van förtjänade dom eftersom vi alltid vinner över dom!
Sen såg jag och Angelina en as konstig film Trick or treat heter den Först var det om några som blev mördat på heloween men sen stog det tidigare tidigare helatiden och så var det några som blev varulvar och vampyrer wft! Den filmen hade absolut inget samanhang! 
Men jag tog även lite bilder på Angelina som jag tyckte blev bra vi försökte med en fläkt med fast dom korten blev inte så fina!

2 1/2 men

Såg 2 1/2 men idag faktiskt första gången jag kollat på allvar ett helt avsnitt det verkar helt okej ändå!

Svenska

I svenska idag så hade vi i läxa att hitta en bild till en dikt av en "mordärn" författare som igentligen levde på 1800 talet denna dikten valde jag
Den var ändå en bra dikt och en av dom få jag fattade höhö väldigt sorglig är den!
Så valde jag denna bilden till för att hans hjärta blödde av kärleken han inte fick på en massa pengar som han hade men det hjälpe inte när han inte hade någon han var kär i. Lite väl över alalyserat kanske men ändå!

Dear john

Igår såg jg filmen deear john jag tyckte den var helt okej men ändå lite tråkig! Den var iförsig lite gripande men näe ingen jätte bra film tyckte jag! 
 
 
 

Cool bild

Hur många ansikten ser du?

Ajajaj!

Det sägs att skade glädjen är den enda sanna glädjen och det e lite så jag känner jag brukar skratta när folk gör illa sig jag gillar det verkligen inte det gör ju inget när man ser på sånna här klipp men om det är om sånna man känner så är det bara pinsamt om den personen har jätte ont så är ju inte det roligt men jag kan verkligen inte hjälpa det för det är något med själva citvationen som bara blir komisk! Hoppas jag inte e ensam om detta!
kram

Dom här två bilderna tycker jag är väldigt kloka!


Fiiiiiinnnnttttt

Från filmen corps bride! Jag hoppas att du tänkte se denna film för den e sjukt bra men ändå inte för detta spoilade rätt mycket för dig i så fall!
kram

världens bästa reklam om man bortser från ica reklamerna då ;)

 

En av veckans roligaste klipp

 

En bra serie

Just nu ser jag på Ringer det är en sjukt spänande serie! Den handlar och två enäggstvillingar som inte har träffats på gätte länge det är så illa så ingen vet att det finns en enäggs tvilling. Så när Brigett flyr från polisen till hennes syster och hennes syster verkar ta livet av sig är det inte så svårt att ta hennes identitet. Men det visar sig att hennes syster hade ett mer invecklat liv än vad hon trodde. 
 
Jag får den här kännslan att jag måste se mer och mer för dom har verkligen lyckats med att bygga upp stämningen! Speciellt när det verkar någon som vill döda hennes syster och eftersom dom letar efter hennes syster letar dom efter henne!
 

Mormorsfoton

Jag har valt foto2 i tvåan nu och det är superkul denna uppiften vi har nu är mormmors foton den går ut på att man ska hitta gamla foton och göra en ny vertion på dom och efter en dag hoss farfar har jag hittat ett jätte intresant foto ni kommer säkert få se den nya vertionen senare :) Sen hittade jag ett jätte gammalt negativ som äg gömt i det här fotot som låg i en liten pappers pärm eller vad mn ska säga as häftigt var det :D 

Fotomaraton

Igår hade jag och fyra vännr till ett eget fotomaraton det var as kul för jag o karro hade hittat på teman endel var jätte svåra och en del var lätta vi hade 15 olika teman som vi valde mellan så det var lite jobbigt ett tag men väldigt kul att vara så kreativ som vi var. Det svåraste temat tyckte jag var serie. Själva fotomaratonet gick ut på att vi fick varsin lapp med alla 15 teman på så gick man ut och tog ett kort till varje karegori. Vi gick runt själva och inlämningen och när vi såg på varandrar bilder var helt anonym även fast man kunde lista ut vem som hade tagit vilket kort! Jog kom trea ihop med 2 andra sen kom karro på andra plats och Emelie på första plats, det var hon allt värd! Och det var väldigt skönt att vi var så lika för vi som kom trea hade fått tre poäng och karro fick 4 o Emelie 5 tror jag så det var väldigt jämt o bra! Efter detta så körde vi charader med disney låtar det var riktigt spänande och roligt där var det dock inte lika jämt men det var kul ändå! 
 
Här är några bilder jag tog och som ni säkert kommer märka så fick vi redigera bilderna i en och en halv timme innan vi lämnade in dom! 
Här har vi tema slut jag tänkte att det är slutet för henne när hon sitter inspärrad i en hage som tro mig var riktigt svår o klättra in in jag testade också det var inte det lättaste!
Här var temat isperation Jag tog den här bilden för jag är väldigt inspererar av naturen och träden och sånt nu på hösten är så fint på bild så då passade denna bilden perfekt! Först tog jag den bara för att det var fint där men sen kom jag på att den skulle passa väldigt bra till temat insperation!
Denna bilden har tema rymden! Jag tänkte att stenarna skulle representera alla planeter men eftersom jag inte visste hur många det var och vilka färger och framförallt när photoshop bara tog gult som grönt så blev det inte så lätt! Så när vi diskuterade bilderna efteråt så Hade dom en helt annan ide än vad jag hade men jag van ändå i det temat så det gjorde ingenting ;)
 

RSS 2.0