Bak time

Vad gör man då en lördagskväll när man inte har  något godis hemma till filmen jo man bakar! :D så det är det jag har gjort idag och det blev riktigt bra! Förra gången när jag gjorde det med några kompisar råkade dom bli för torra tyvärr :/ men tack vare mästerkocken som jag är så klarade jag det nu ;) ;)

Män som hatar kvinnor

Just nu ska jag se en as bra film män som hatar kvinnor. Det är en sån film som man ska se på som e riktigt bra den är inte som hipp hipp hora precis ;) 
Här är en väldigt bra sida som har den filmen och många mer filmer svenska och engelska med svensk text. Här är sidan ifall ni inte sett den förut :)
http://www.swefilmer.com/man-som-hatar-kvinnor-2009/man-som-hatar-kvinnor-2009-video_f02eb2d36.html
 
Stort tipps från mig!
 
 

Hipp hipp hora film recension

 
Ha det bra kram!

De la Gardie open

Igår var det DLG open då kom det massa nior till det gymnasiet jag går på så skulle vi göra reklam för dom och prata med elever osv osv den här dagen fick vi vara två timmar i studion så en del av korten blev riktigt bra som:

Haha

Till er som inte gillar Sverigedemokraterna så har vi äntligen blivit av med en :D
 

The ugly truth

Såg en väldigt bra film härom dagen som heter The ugly truth. Den handlar om sånt som man kanske igentligen inte vill höra som att det inte finns nån perfekt kille det finns inga perfekta förhållanden och det finns massa knep för att få sin kärlek bli intreserad av dig! En dag så börjar det en kille som Abby tycker är jätte iritreande på hennes redaktion det är han som håller i programmet The ugly truth som ska börja köras på hennes kanal! Abby vil bara få bort honom från sin redaktion men det går inte för då sjuker tittarsifrorna. Så Abby och mike som han heter gör en deal att han kommer sluta om hon inte hittar en kille med hans tips och steg, det han menar är saningen. Jag tycker denna filmer är intesant och endel saker stämmer säkert som dom säger i filmen för att veta mer se på trailern! 

Fars dag

Ifall någon har missat det så är det fars dag idag! I min familj brukar vi inte fira detta så mycket mer än en god middag och iblad nån present!
Men jag har ett tips till er om ni vill göra kort till era pappor idag!
 
Ha det bra kram!

Maskerad :D

Nu har jag kommit hem från maskeraden det var väldigt skojj och vi klädde ut oss till vampyrer! Ni ska få se hur vi såg ut dock blev inte bilderna så bra eftersom jag tog med min mobil och den har inte en sån bra kamera!
Det mest intressanta var och se vad alla var för något :D
Det märks att jag har dansat mycket har ont på alla möjliga ställen! :(
Hoppas ni kommer ha en bra helg även fast det känns som att den snart e slut!
Fattar verkligen inte varför bilden är upponer för den är inte det i datan bara när jag laddar upp den här :O

Samma sak med denna bild den är på rätt håll i datorn men inte här :O
 
 
 
 
 
 
 
 

stor kärlek till detta programmet :D

Robins är detta programet! Han får verkligen till det iblad! Detta klipp ser jag as mycket på just nu mycket kul!
Någon mer som sett det? :)
 
 

Så roligt!

Tycker det e så roligt när man gör så här med olika folk! 


 

swedish house maffia

Har aldrig hört en disco låt som har en sån bra text som denna! 
Typ ingen disco låt har ett bra budskap eller en bra text men jag tycker att swedish house maffia har lyckats riktigt bra med det! Det var tur att dom inte la ner som man hörde lite rykten om i somras men så kom den här låten och den e riktigt bra! :D
 
 

Älskar serie ringer

Serien ringer är verkligen ett tips den e så spänande så full av romatik och mysterium! Älskar serien verkligen det ända jag hatar med den är att den har ett sånt dåligt slut allt so hela sesongen hade bykt upp fallde i sista avsnittet! Det är som att det ska komma en tvåa men av vad jag har läst så kommer det inte göra det :(
Denna senen är så bra för hon som e i fram e rik och så blir hon mobbad av den tjejen i bak! Så den komentaren när hon e tvungen att ge mobbaren pengar är klokren! 
kram

Fjorton suger!

Försökte se på fjorton suger förut men jag stängde av i mitten av filmen! Den känndes så amatör mässig och dålig! Visst den kanske är bra sen i slutet men jag ville inte slösa tid på att se den! Och när jag kollade lite resentioner på den så stog det "den är så bra känns som att den är gjord hemma inga onödiga efekter!" Sen är blev det något bra!? Filmen ska väl ändå se profsigt gjord ut annars kan man lika gärna göra samma film hemma! Det är ju proffs som gör dom då ska det ju se ut som det också! 
Lite mini arg på denna film vad har ni för åsikter om den?

Fortsättning på mormorsbilder

Nu kommer det inlägget som alla har länktat efter! Nämligen min tolkning på den gamla bilden uppgiften heter i skolan mormorsbilder och jag tycker att det är en väldigt intressant bild för när man hittar gamla bilder så finns det alltid en historia bakom och en del av din gamla familje historia som kan vara väldigt spänande och det är synd att den ska glömmas bort! Så tack vare denna uppgiften har jag fått veta mer om min släkt på min pappas sida och det var intressant! Här är då min nya tolkning:
 
Och här är den gamla bilden jag utgick ifrån!
Jag tänkte såhär att mannen här ovan för är min farmors far och hn hängde sig pga att han hade massa skuler och då blev min nytolkning att idag är det mer vanligare att man tar livet av sig för att man har blivit mobbad än att man är skyldig någon pengar!
 

Ullared

Nu på höstlovet har jag för första gången i mitt liv varit på ullared det var kul inte så jätte biligt som jag trodde allt skulle vara för det var nästan samma pris som på netto och sånna afärer. Otroligt att det kommer så mycket folk dit ändå folk som knäkade och putades med sina vagnar som var fulla av grejer! Jag köpte för 600 typ och det var mest lite små plåck nudlar hehe filmer kläder det var typ det. Jag åkte dit med min mormor då och vi åkte en buss resa ner dit och gick upp klockan fyra det gick bra ända tills man upptäckte att det fanns ett jobbigt bran på bussen som skulle fråga buss chaufören om allt det blir iriterande när man bara har  sovit typ 5 timmar! 
Men det var mycket trevligt ändå här komer några bilder på dom filmerna jag köpte!

Dagboken är en sån himla grym film och den kostade bara nitio kroner så jag slog till när jag ändå var i filmparadiset!
 
I spit on your grave har jag och en kompis (du vet vem du e) viljat se jätte länge så det var bra att den fanns!
Psalm 21 var en chansning en mindre lyckad sådan för den hade jätte ologiskhandlig och man ska inte se den om man är kristen för det trotsar dom lite i denna filmen säger lite av sanningen engilt min åsikt!
kram

RSS 2.0