sjunde filmen du måste se innan du dör

Från ett kärleks par till ett annat finnt kärleks par ända skilnaden är att det inte går lika bra för dom! Det är en klassiker som alla har hört tallas om! Och jag pratar såklart om titanic en helt värd film som man verkligen måste se innan man dör!

sjätte filmen du måste se innan du dör

Den finast kärleks historian som finns på film och som är san är mellan june carter och johnny cash mycket spänande film om johnny cash där man får följa hans fartfylda liv!
Fimen är såklart walk the line det som är sorjligt med den var att june carter och jonny cash aldrig fick se den för dom gick bort två år innan! 

femte filmen du måste se innan du dör

Nästa klassiska film på listan som man är 
 
 

fjärde filmen du måste se innan du dör

Alla eller dom flesta disney filmerna. Dom är så hilma bra gjorda och musiken är bra och handlingen är bra (oftast)
Helt klart nostalgi för mig!

tredje filmen du måste se innan du dör

Shutter island är en film som är mycket unik mot andra filmer en film där man får tänka mycket själv det är inte bara att se på den och filmen har även en jätte bra och gripande handling. I love it!
 
 
 

film tips nummer två

Mitt nästa tips är Big daddy detta är en rolig Adam sandler komedi som handlar om en man som inte gillar barn som en dag måste ta hand om ett barn som helt överaskande är son till hans kompis! Men eftersom den här kompisen inte kan komma hem så får sonny (Adam sandler) ta hand om barmet och ahn lär honom massa roliga saker! I slutet av filmen inser sonny vad som är meningen med livet! 

Andra filmen du måste se innan du dör

Sagan om ringen triologin är den andra på listan sjuk bra handling blandad med späning romantik och lite humor!
Jätte värda filmer att se!
kram

 

Första filmen du måste se innan du dör

DEt är viktigt med filmer tycker jag och eftersom det finns så mångsa man behöver se innan man dör så tänkte jag starta en lista för dig som är lite osäker! 
Första filmen blir gudfadern. Jag har inte sett den själv än men den är helt klart en man måste se dels för att den ligger så högt upp på www.imdb.com och dels för att den är så känd! 

Filmtips

Nu skulle jag vilja tips er om en film som heter sliding doors 
 
Har du någonsin undrat hur ditt liv skulle vara om du inte skulle hunnit med den där bussen eller tåget. Det är precis det som vi får se i den här filmen. Helen får ett helt anorlunda liv när hon missar tåget mot vad hon fick när hon hann med tåget. Mycket fascinerande film om hur ödet påverkar ens liv. 
Betyg: 6/10
Även fast 6 poäng kan låta lite så är det en film som man måste se tycker jag!
 

Filmrecention

Igår var jag i göteborg med gänget det var riktigt trevligt köpte dock iinte dock så mycket men det gjorde inget kände jag! När vi skulle hem sov vi över hos en och då såg vi två stycken riktigt trevliga filmer:
corpse bride 
Corpse bride är en film föll av missförstånd, kärlek och späning. Det handlar om viktor och viktoria som ska bli tvugna att gifta sig men det som är problemet är att viktor har svårt för att lära sig löftena till viktoria så han går ut i skogen och säger löftena perfekt och sätter ringen på ett finger som han tror är en gren. Grenen är en kvinna som har blivit mördad på sin bröllops dag och hon blir överlycklig över att viktor har gift sig med henne. Vad hon inte vet är att viktor har fått kännslor för viktoria. Vad kommer hända med viktor och viktoria kommer dom få varandra eller måste dom vara ifrån varandra för alltid på grund av ett mistag!
Betyg: 8/ 10
Den andra filmen förblir en hemlighet mohaha ;)
 
 
 

Feels like home to me!

Äntligen är jag färdig med mitt lilla expriment som jag har jobbat på ett tag och det var verkligen as kul att sitta och pilla med detta lilla klipp! Här är resultatet! 
 

War is hell and I'm the Devil

Här har jag tagit en bild på emelie när hon är en mycket ståtlig militär!
Sen hittade jag det citatet och tyckte att det passade till mitt militär tema inte för att dom är djävulen dom gör ju bara sitt jobb men ändå ;)
 
 
 

Gif

nu tänkte jag testa att ladda upp en gif som jag tycker e lite roligt 


The typical Amanda

Nu har jag äntligen komit igång med foto2 det ska bli riktigt kul för man nästan genom led dom upgifterna vi fick av vår förra lärare. Men men vi hade det roligt ändå.....eller så är jag ensam om det! 
Denna uppgift gick ut på att man skulle förklara sig själv och då hjälpte Emelie mig och ta kort och karro hjälpte mig med klänningen, bra att man har sånna bra vänner som kan hjälpa till ;) 
Här är bilden allafall fast det är dock inte den jag ska lämna in men den blev så bra ändå så jag laddar upp den här för hela världen istället! 
 
 

RSS 2.0