vegetarianer

förlåt om någon av er är vegetarianer nu men jag tyckte den här bilden var lite rolig allt
Sen hittade jag även denna bild som är lite komisk

Svensson Svensson <3

Idag har jag även sett på svensson svensson gud vad jag älskar den serien igentligen så himla bra är den och då tycker jag dom älsta är bästa dom nya är ju knappt roliga alls!

Valborg= Farlig :O

Ja idag fick jag lära mig att valborg var farligt så jag fick inte åka till skövde som jag hade tänkt mig men men då blev det en cykel tur istället där jag tog lite bilder i brist på annat inte dom bästa bilderna men ändå ;)
Ha en bra vallborg kram!
<3

Vilken stad kan man köpa hamna?

Rätt svar är köpenhamn hihi känner mig på lite  vitsar humör idag så här får ni några :D
kram på er! :D

photoshop

känns som att jag bara har gjort deprimerade saker i photoshop nu hehe
ska nog börja tänka på att det finns göada saker man kan göra med ;)
Blev som sagt lite inspererad när jag såg den första bilden! Sen hade jag överdrivit i en foto analys hela dagen då blir den så här ;D
Ha det så bra kram
a

oooops

märkte att jag visst inte har bloggat på en hel vecka! om ni värkligen blivit deppiga av detta så hade jag tänkt att visa lite roliga bilder (min specialite känns det som hehe) så ni blir glada igen :D som det goda personen jag är! (a)
slutar med en klock bild!

Bra fredags kännsla

hej hej nu sitter jag i skolan och skriver en foto analys :(
det är väldigt härlig klass man har igentligen här sjunger man till disco låtar och får en riktigt bra fredags kännsla :)
Sen efter skolan ska jag träffa Angelina jag hoppas värkligen hon kan även fast vi sågs föra vecka!
Bara för att jag är lite glad nu så hoppas jag med att ni ska vara det så därför slänger jag med ett roligt klipp från Robins som går på Lördagar på svt!

Är det någon mer som håller med?

Hej hej
idag så har jag suttit i en aula och lyssnar på presentationer det var ganska tråkigt att sitta där från 10-14.40 men jag tyckte det rullade på bra ändå speciellt roligt var det när det var några killar som hade gjort denna musik videon
Jag tyckte den var väldigt bra och rolig vid några scener :) sen satt jag kvar med en kompis i skolan till klockan 5 bara för att jag älskar skolan så mycket ;)
några som håller med mig om att denna bilden är väldigt san! Vuxna klagar då på vad man än gör.....allafall vissa föreldrar!
pusss o kram
l

hej allihopa

Idag så var det ju skolstart inte lika kul när man inte kunde sova så jag var verkligen as trött i skolan!
så det underlättade när jag bara hade en lektion och slutade elva (a)
Just nu ligger jag i min säng och skypar med den bästa! Det e så himla bra och nästan lite konstigt att vi alltid har något att prata om men jag är så tacksam för det!
denna bilden är inte så rolig men det e bättre än inget XD
puss o kram
ö

måndag

hej hej
Det blev visst att jag hängde med 2 kompisar hem och sov över så det var därför jag inte bloggade om ni nu saknat det XD
Vi hade det väldigt trevligt vi såg på 2 filmer och körde charader och rita gissa spelet som är väldigt kul om man inte får svåra ord som timmerstock ;)
har tyvärr inga bilder på denna dag så ni får nöja er med denna :)

Grattis

Idag ska jag fira en kompis som fyller 17 år (hoppas jag har rätt nu hehe) jag har köpt en bok till henne eftersom hon älskar att läsa trots alla hinder med pengar :)
Efter det så ska jag åka hem till emelie och karro som jag har saknat vi har inte sets på hela lovet!
Jag kommer dock missa big brother men det är ju inget tort problem jag hoppas Angelina kan berätta hur det gick och vem som åkte ut :)
ha det bra!
Denna boken köpte jag till Hanna hoppas verkligen inte hon har läst den! :)

bilder

Hej! Här är 2 bilder jag hittade vad tycker ni om dom?
Puss o kram

Glad påsk!

Hej allihopa :)
Idag ska jag önska er alla en glad påsk! Denna dagen kunde blivit bra om jag hade vart med angelina eller någon annan kompis men nu sitter jag här ensam eller inte ensam min familj är ju fortfarande hemme hehe
Nu skall jag gå ut och leta påsk ägg hihi ha en bra påsk!

Dagens låt

Heeeej idag har jag varit på påsk middag hoss min mormor och träffat angelina igen inte så mycket annat har hänt idag men ni skall få dagens låt!
Ha det bra puss o kram!

En lugn dag

Idag så har jag tagit det lungt efter 4 händelsrika dagar med mycket skoj!
Har dock ett problem kvar jag måste hitta en billig presentför skall på födelsedagsfests typ och vet inte vad jag skallge för något och efter 2 dagar med angelina har jag gått från 600 till 50 kroner så det är inte så bra!

Jag måste även tipsa om ett par hörlurar jag köpte på clase olssons för bara 80 kronor som är så himla super mycket bättre än mina förra som kostade några hundra! Exibel heter dom :D

Ni skall få en bra låt att lyssna på med :D

Ha det bra puss på er alla!

gästbloggar!

hejhej,jag heter angelina o har en egen blogg men kände bara för att gästblogga lite ;)
nu ska jag berätta lite om amanda dåra,hon är snäll,söt,gullig,fantastisk,o helt underbar,henne kan man verkligen lita på!
hon är en jätte rolig o trevlig tjej,alla som har träffat henne har nog bara roliga minnen,man har aldrig tråkigt med henne!
jag är hennes kusin så jag vet en hel del om henne men kommer inte ens säga hälften här,hehe ;)
jag kan verkligen berätta allt för henne,utan att vara rädd att hon ska säga det vidare så att massa andra vet det sen,hon är verkligen bäst!
hon har ju som sagt kännt mig hela sitt liv o jag henne hela mitt,o vi har nog aldrig bråkat med varandra,vilket är skitbra,tycker jag!
hahahahah kom på att när vi var små så "lekte" amanda med min bror pontus o jag med amandas bror jakob,hahaha sen typ sa jag o amanda att det kanske skulle vara bättre om tjejerna vara med varandra o killarna var med varandra,så då blev det tvärtom ;)
sen bråkade vi alltid om vem av "killarna&tjejerna" som skulle sova under tarppan,villet typ alltid blev killarna,buhu :(
sen gifte sig även du o pontus o jag var prästen,haha!
sen har vi även massa andra minnen,men orkar inte skriva alla här ;)
men asså hon är helt fantastis,det borde finns fler som henne,hon är som en syster för mig!
nu ska jag inte skriva så mycket mer,men jag vill bara säga,tack för att du finns o för att du finns för mig!
pussohejleverpastej!:D

//angelina:D

Skövde

Hej hej alla underbara läsare!
idag började jag dagen med att gå upp vid 10 för jag skulle åka in till skövde och träffa angelina :D
När jag väl var framme så gick vi och gymma tillslut och jag som inte alls är van vid det så blev det lite skratt när jag skulle visa mig stark ;) Efter att vi bränt kalorier så åt vi upp dom igen när vi gick till kebabhouse det var svin gött!
Sen stack vi och shoopade köpte faktiskt ett par byxor :D
kvällen avslutades med att vi träffade hennes pojkvän och hans kompis det var så awesome så jag "råkade" missa bussen så nu sover jag över här hoss den bästa Angelina :)
ha det bra kram!

Gymmet

Hej hej :)
nu avslutar jag den här dagen med att mysa ner mig i sängen och prata med den underbara mäniskan angelina som jag skall åka till imorgon vi ska gyma lite så glad att det äntligen blir av har tänkt på det as mycket att jag borde gymma för jag kan behöva lite bättre motion ;) men det är så tråkigt! Bra att jag har med mig angelina då blir det säker kul får vi hopas! Ha det så bra godnatt :D


örebro

hej hej
Nu kommer jag hem efter en awesome helg i örebro där har vi varit och badat i gustavsvik fast jag var nästan helatiden i jacutzin ändå hehe!
Sen idag så åt vi på en asgod resturang som hette jensns bofhus det är verkligen att rekomendera himelsk god mat :D
Anledningen till varför jag inte bloggade igår var föra att det inte fanns något internet blev lite små iriterad på det men men. Tog tyvärr inga bilder för jag glömde kameran hemma :( men ni kan få en bild på mi istället som inte är så ofta jag kommer lägga ut ;)
så här ser det ut iallafall :)
puss och kram
/amanda

RSS 2.0